1930-talls hjem får en total makeover

Et eldre hjem bygd på 30tallet har fått en total makeover og du vil ikke tro forandringene. Designer Cameron Macneil har delt fremgangsmåten på den populære youtube kanalen House & Home og er en av de mest sette renoveringsvideoene for øyeblikket.

Se hvordan designeren tar dette eldre 1930 huset fra old til gold. Hjemmet har ikke bare fått en mer romslig og åpen tilværelse, men også en rustisk og moderne oppgradering.

Med nye flislagte gulv på badet og i gangen har Cameron skapt et unikt design, der flisene i retro mønster passer utmerket godt med resten av stilen i huset. Designeren bruker blå og grå toner i de andre rommene som gjenspeiler fargene og stilen på selve badet.

Han skaper større plass ved å bytte ut stueområde med et helt nytt kjøkken, og sette inn stuen der det gamle originale kjøkkenet sto. Selvom arealet på kjøkkenet er noe lite, lager han et funskjonelt kjøkken i hvitt design og utnytter takhøyden ved å sette inn oppbevaringshyller og en liten matkjeller ved kjøleskapet. Smarte løsninger for oppbevaring og valg av møbler er ofte med på å gjøre at rommet kan føles større.

I den nye stuen har det blitt satt inn store franske dører som streamer naturlig lys inn i leiligheten, og for å gi dørene en mer eksklusiv look har han malt over med en mørkere eksotisk farge. For å piffe opp spisebordet bruker han 60 år gamle stoler som han så fikser på for at det skal passe inn med den moderne stilen.

Som resultat har det gamle huset fått en moderne og kariktaristisk kontur. Det er mye man kan gjøre selv, det handler bare om å se potensialet.