Åpent og sofistikert familiehjem makeover

Se hvordan designer og interiør expert Maia Roffey total transformerer et utdatert, lite og intimt bosted til et funksjonelt, lekent og moderne hjem for en yngre familie.

Siden stuen var det første rommet Maia renoverte, var hovedfokuset på å streame mest mulig naturlig lys inn i rommet. Hun valgte derfor lyse vegger, høye vinduer og interiør som reflekterer til de lyse kontrastene i rommet. Den største utfordringen i stuen var at 3 av 4 vegger enten hadde en dør eller trapp som ga Maia kun den ene veggen å jobbe med. For å gi familien oppbevaringsplass bygde hun en hylleseksjon rundt selve sofaen, som også legger til en fin kontrast i rommet.

Siden arealet på stuen er ganske stort har Maia satt inn et større kaffebord som passer inn med familiens livsstil. Bordet fungerer også som et åpent oppbevaringsystem og er et utmerket sted for barna å tegne.

For å gjøre spiseområdet mer barnevennlig valgte Maia å bruke armløse stoler, som gjør området mer åpent og enklere å få tilgang til. Det runde salongbordet holder sirkulasjonen i rommet gående og sammen med de blå velur stolene er dette det perfekte stedet for familien.

Ved å fjerne veggen mellom kjøkkenet og stuen har hun skapt et åpent kjøkken konsept som gir en luftig og harmonisk tilværelse. Det gråe kjøkkendesignet har fått sorte detaljer som gir mer karakter til kjøkkenet og blender inn med resten av stilen i huset.

Med et forbløffende resultat har familiehjemmet fått et helt nytt og sofistikerende utseende som fremever husets sjarm.