Topp 10 interiørtrender i 2017

Interiørtrenden forandrer seg hele tiden, og det oppdages stadig nye interiør stiler og design. House & Home editor Beth Hitchcock og interiør direktør Meg Crossley avslører de hotteste interiør trendene for møbler, gulv, fliser, kunst og farger i 2017, og sammen kommer de fram til hvilke av disse som fungerer i lengden og ikke.

En av trendene er det populære speilbordet. Speilbordet har et veldig chic og raffinert design som forsvinner i rommet og passer inn med den moderne og tradisjonelle settingen. Konklusjonen er at det kan brukes som et kaffebord eller salongbord og er en flott investering i hjemmet for mange år fremover.

Kjøkkenøya, den franske blå velur stolen og stemningsmalerier er noen av de andre trendene som er godt likt begge og de mener har potensialet til å bli. Kjøkkenøya er den perfekte løsningen hvis man ønsker et åpent oppbevaringsystem og et ekstra samlingsted for familier og venner.
For å bringe mer farger inn i rommet kan den blå franske velur stolen være en lur investering. Det er også et elegant møbel som passer godt med den moderne og sofistikerte stilen. En annen trend som har vunnet mange kunstinteresserte er stemningsmalerier i blomster, skog eller landskap. Disse maleriene blir ofte brukt i spesifikke rom, som for eksempel på biblioteket, oppholdsrom eller stuen.

Det er ikke alle trender som rekker helt frem der Beth og Meg ikke helt kommer til enighet, men det er gjerne opptil smak og behag.

Hvilke trender mener du bør stikke av med seieren?