Hvordan dekorere en leiebolig på budsjett

Interiør designer og blogger Jacquelyn Clark viser hvordan hun forvandler leieboligen sin til en lys og hjemmekoselig leilighet mens hun avslører hennes budsjettvennlige tips og triks!

Når man leier en leilighet er det ikke alltid man kan gjøre som man vil og det er gjerne opp til huseier om hva som er lov og ikke. Men, Jacquelyn har funnet kreative måter for hvordan hun og kjæresten kan oppgradere hjemmet til å passe deres livsstil.

Leieboligen får en unik blanding av rustisk, mørk og feminin dekorering som gjenspeiler begge deres personligheter og interiørstil.

Jacquelyn finner ting som enten er second hand, arvet fra familien eller på salg for å holde seg innen budsjettet. For å spare penger maler hun istedenfor å tapetisere, og selve kontoret får et tøft stripete design som fremhever dekoreringen i resten av leiligheten.

Siden det er en åpen konsept leilighet deler hun opp hvert område med gulvtepper som er en enkel og rimelig måte å skape rom på. Hun holder resten av leiligheten i en simpel og ren stil som skaper en koselig men sofistikert tilværelse.

Det trenger ikke koste dyrt når man skal gi hjemmet en makeover, og selvom du ikke eier leiligheten finnes det alltid kreative måter man kan fornye og dekorere.