Hvordan oppgradere en liten leilighet til en kreativ og pen suite

Toronto fotograf Tara McMullen og designer Tiffany Pratt viser frem Tara sin kreat ive og unike leilighet i Distillery området. Se hvordan Tiffany forandrer leiligheten fra ordinær og kjedelig til moderne og feminin.

Dette er det perfekte stedet for Tara å slappe av, bli inspirert og ha gjester. Hun føler at leiligheten gjenspeiler personligheten hennes og bringer frem noe som hun virkelig kan kalle eget.

På grunn av liten plass på kjøkkenet er det viktig å utnytte hvert eneste hjørne. Tiffany investerer i et åpent oppbevaringsystem som gir bedre plass for å lage mat og underholde gjester.

Hun velger å gå for en taklampe i industrielt design som skaper en moderne og futurisk stil. Skjeene som Tara har arvet av sin bestemor blir brukt som dekor på kjøkkenveggen og gir et historisk preg.

Tiffany velger å bruke signaturfargen til Tara som inspirasjon i de fleste rommene. Den gule fargen blender godt inn med de hvite kontrastene i resten av leiligheten. Designeren pynter opp veggen i
spiseområdet med bildekollasjer som matcher Taras karakter og stil.

Dette er ikke bare en kreativ måte å bruke veggen på, men er også budsjettvennlig.

Med hvite syntetiske gulv og vintage inspirerte detaljer har Tiffany virkelig forvandlet denne leiligheten til et fantastisk åpent og særegent hjem.