Oppussing av en liten og luksuriøs husvogn

Designer Jackie Glass har lenge lett etter noe passelig å leie mens hennes nye hjem er under renovering. Etter mye leting bestemte hun seg for å kjøpe en husvogn istedet, som hun pusset opp til egen standard.

Hun valgte det første og største hun hadde råd til og forvandlet det til et glamorøst, lyst og klassisk leveområde. Det første hun la fokus på når hun skulle finne den perfekte husvognen var hvitevarene, der et stort nok kjøleskap var en prioritering.

Å male over kjøkkenskapene var ingen enkel jobb, men hun valgte likevel en mørk og moderne farge som gir et friskt pust til resten av suiten. Kjøkkenet ble fremhevet ved å bruke mørke fargetoner med sølvdetailjer som også passer ypperlig til resten av interiørstilen.

I stuen er møblene byttet ut med en sovesofa i sort og to tekstilstoler i lyst design. Hun har også valgt en redekorert ottoman som det ultimate kaffebord.

Det eneste som Jackie ikke likte med husvognen var soverommet. Hun bestemte seg for å male alt i hvitt og har skrudd opp skap på hver side av sengen. Interiør stilen på soverommet holdes i hvite og blå toner som skaper en myk kontrast.

Med husvognen kom et lite bad som minner Jackie om badet på et cruise skip. Hun valgte å male hele badet i hvitt som på soverommet, og la inn hvite håndklær som skaper sterke kontraster i rommet. Jackie har også malt deler av interiøret i sort som gir variasjon og gjør at badet føles større.

Siden hun liker å være mye ute lagde hun likegjerne et uteområde der hun, venner og familie kan tilbringe mye tid sammen. Med noen forandringer her og der har husvognen fått en harmonisk, moderne og sofistikert stil som passer perfek for Jackies livsstil.