Sofistikert og budsjettvennlig oppgradering av soverommet

Se hvordan designeren Lynda og teamet hennes gir dette funksjonelle og lyse soverommet et moderne preg ved å handle på budsjett. Med budsjettvennlige møbler og interiør som hun og teamet har funnet på Homesense beviser de at en makeover ikke trenger å koste en formue.

For å gi rommet et moderne preg investerer de i pynteputer, pyntegjenstander, pledd og annen interiør i pastellfarger som gir en stilfull og frisk look. Nøytrale farger sammen med geometriske mønster er en ”mixmatch in heaven” som vil fremheve soverommets unike design.

Det er viktig å vite den eksakte stilen man vil ha når man skal gi en makeover til et av rommene i huset. Lynda velger puter med trendy mønster som går perfekt med de nøytrale fargene. Hun fokuserer også på å holde møblene i mørkere farger for å skape mer variasjon. Dette gjør hun ved å male over det ene bordet fra Homesense med en mørkegrå farge.

Gult og grått er typiske farger som komplimenterer hverandre og skaper en god balanse i rommet. Stilen på soverommet har fått en enkel men sofistikert oppgradering der designeren leker med forskjellige nyanser innenfor det gråe og gule. Ved å bruke enkelte komplimentærfarger vil rommet føles romsligere og dette er et kjent gammelt triks blandt mange designere.

Kreativitet har mye å si når du skal gi en makeover til et av rommene i huset, og det er noen enkle tips og triks man kan bruke for å utnytte mest mulig av boligarealet.