Tips og triks for hvordan du kan dekorere en liten studio leilighet

Designer Joel Bray tar ungkarsredet fra small til bold innen få minutter og viser at selv en liten studio leilighet har potensialet til å bli noe større.

Joel fokuserer på at leiligheten gjenspeiler hans personlighet og kommer med kreative tips til hvordan man kan sette et særegent men moderne preg. Leiligheten deles opp i små funksjonelle rom ved hjelp av møbler med oppbevaringsmuligheter, noe som er idealt når du bor i en liten leilighet.

Han gir stuen en kariktaristisk og åpen stil der han investerer i en toseters tekstil sofa i en nøytral farge som skaper en luftig tilværelse. For å utnytte område enda mer legger han til ekstra med sitteplasser ved å bruke en gyngestol i mørkt tre design og en lenestol i en mørkere nyanse enn selve sofaen. I midten av sitteområde har han lagt inn en koffert i vintage stil som passer perfekt som et kaffebord, og har god oppbevaring.

Stueområde får en unik stil ved hjelp av et flatvevd tekstur teppe i en naturlig farge. Dette skaper en god balanse i rommet og gjør at man kan bruke møbler innenfor den valgte fargeskalaen. Designeren investerer i en kommode i hvitt design som også har skuffer med god plass. Overflaten på kommoden kan også brukes som en hylle for personlige gjenstander og er perfekt når man har liten plass.

Lange draperte gardiner i to forskjellige nyanser skaper et rent og moderne utseende som fremhever rommets særtrekk. «Soverommet» oppgraderes på samme nivå som resten av studio leiligheten der han legger til farger, tekstur og mønster som matcher interiøret i stuen. En siste finish som gir soverommet en classy og sofistikert stil er kartet i vintage kontur,der fargene blendes naturlig inn med resten av leiligheten.